Samen.. zijn we {Breed} !

source De Brede School en IKC ontwikkeling staat nooit stil… en zal zich altijd doorontwikkelen. Met trots presenteren wij u dan ook: {Breed}, ons nieuwe kennis- en inspiratiecentrum!

viagra kaufen deutschland ohne rezept Kinderen in staat stellen de wereld van de toekomst te bouwen. Die missie heeft ons 6 jaar lang geleid in het informeren, inspireren en activeren van het onderwijs. 30 september jl. keken we terug op de ‘lessons learned’ en maakten we onze resultaten en visie op vele manieren beschikbaar. Toch was het gemis oorverdovend, zo kregen wij terug de afgelopen tijd, en dat streelt ons! Daarom delen wij onze opgedane kennis, ervaring en de duizenden documenten weer online met u.

De nieuwe site heet {Breed}. Breed in ontwikkeling, kennis, inspiratie, samenwerking, aanbod en aanpak. Daar gaat het immers om bij brede scholen en IKC’s. De twee accolades staan voor verbinding… letterlijk: omarming, omhelzing. Inhoudelijk zal het u bekend voorkomen, net zoals uw en onze praktijk nog dagelijks dezelfde informatiebehoefte heeft. Nieuws, inspiratie, voorbeelden. Vind het online en ontvang ons via Twitter en de vertrouwde nieuwsbrief. De koppeling van beleid en praktijk, helder en inspirerend gepresenteerd. We staan klaar voor u. 

Want: samen komen we verder. Bréder!  academic essay writing services http://ideeup.org/?education=dissertation-coaching&878=68 Veel plezier met {Breed} !

Inhoud van dit onderdeel:

Nieuw boekje

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het coursework project professional paper writer hier.

Columns van Job

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com